Manual de dret públic de les Illes Balears
Manual de dret públic de les Illes Balears

Manual de dret públic de les Illes Balears

Atelier

La segona edició daquest Manual coincideix amb la commemoració dels 40 anys dautonomia a les Illes Balears, un període històric en què shan creat, desenvolupat i consolidat les institucions pròpies, i en què, al mateix...

9788419773210
40,00 €
Impuestos incluidos

 

La segona edició daquest Manual coincideix amb la commemoració dels 40 anys dautonomia a les Illes Balears, un període històric en què shan creat, desenvolupat i consolidat les institucions pròpies, i en què, al mateix temps, lordenament jurídic balear ha guanyat en densitat i complexitat.

Tot revisant, actualitzant i completant ledició anterior, el Manual ofereix un examen bàsic i rigorós dels eixos jurídics fonamentals daquesta Comunitat Autònoma: antecedents històrics, elements distintius de lautonomia, ciutadania, fonts del dret, competències, institucions, relacions institucionals i hisenda.

Es tracta, per tant, duna obra concebuda prioritàriament per als estudiants del grau de Dret, però sens dubte també per als empleats públics i altres professionals interessats en el coneixement de les bases del Dret públic balear. Els diversos capítols han estat elaborats per professors de la UIB i per funcionaris del Parlament i de lAdministració autonòmica, que han proporcionat una visió experta dels grans temes de lautogovern daquest arxipèlag.

Paginas
286
Autor
Avel·Lí Blasco Esteve y Lluís J. Segura Ginard
Fecha de edición
2ª edición Junio 2023
Contacta con nosotros