Estudis de dret català. Llibre homenatge a Antoni Mirambell i Abancó
Estudis de dret català. Llibre homenatge a...

Estudis de dret català. Llibre homenatge a Antoni Mirambell i Abancó

Atelier

LAntoni Mirambell i Abancó, catedràtic de Dret civil de la Universitat de Barcelona, va dedicar la seva vida a lestudi i la modernització del Dret català. Aquest llibre, concebut amb la intenció de continuar la...

9788418780349
75,00 €
Impuestos incluidos

 

LAntoni Mirambell i Abancó, catedràtic de Dret civil de la Universitat de Barcelona, va dedicar la seva vida a lestudi i la modernització del Dret català. Aquest llibre, concebut amb la intenció de continuar la seva tasca, sestructura en dues parts. La primera incorpora diverses emblances per situar la seva trajectòria professional i personal.

La segona conté quarantatres contribucions de juristes que ell sentia propers, ordenades en set blocs: història del Dret; part general i Dret de la persona; Dret dobligacions i contractes; possessió i drets reals; Dret de família; Dret de successions; i altres disciplines diferents del Dret civil.

Es pretén, en definitiva, contribuir a la consolidació dun corpus teòric de Dret català en homenatge a la memòria de lAntoni Mirambell i Abancó.

Paginas
840
Autor
Ferran Badosa Coll
Fecha de edición
1ª edición Julio 2022
Contacta con nosotros